
آشپزي
مواد لازم
سينه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته 1کيلو
سير کوبيده 3 تا 4 حبه
پياز کوچک پوست گرفته 10-12 عدد
گوجه فرنگي کوچک 8-10 عدد
فلفل دلمه اي خورد کرده 1-2 عدد
نعناي خشک 1 قاشق مرباخوري
آبليموي تازه 2-3 قاشق غذاخوري
روغن زيتون نصف پيمانه
نمک به ميزان لازم
فلفل سياه به ميزان لازم
اين غذا با اين مواد اوليه حدوداً براي 5 تا 6 نفر مناسب مي باشد.
طرز تهيه
روغن زيتون ، آب ليمو ، نعنا ، فلفل سياه و سير را در ظرف در داري بريزيد و مخلوط کنيد ، سپس مرغ را در اين مايه بغلتانيد ، در ظرف را بينديد ، و 12 ساعت يا بيشتر در يخچال بخوابانيد . چند با زير و رو کنيد .
تکه هاي مرغ را لوله کنيد و با گوجه فرنگي و پياز و فلفل دلمه اي يک در ميان ( مرغ- گوجه فرنگي – مرغ- پياز – مرغ- فلفل – مرغ) به سيخ بکشيد.
سيخ ها را روي آتش زغال يا در کباب پز روي شعله گاز آتش بدهيد و نمک بپاشيد . دقت کنيد کباب خشک نشود .
طرز تهيه جوجه کباب
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0