قورمه سبزي
مواد لازم
برنج : 1000 گرم
گوشت چرخ کرده : 750 گرم
تره فرنگي : 500 گرم
شنبليله : 500 گرم
جعفري ساطوري شده : 500 گرم
روغن : 250 گرم
ليمو عماني : 3 قاشق سوپخوري
طرز تهيه قورمه سبزي
ابتدا برنج را خيس ميکنيم گوشت را تکه ميکنيم ميگذاريم بپزد بهطوري که بعد از پختن يک ليوان آب داشته باشد و يا کوفته ريز را سرخ ميکنيم، سبزي را بهدقت تميز ميکنيم و ميشوئيم و داخل سبد ميريزيم تا آب آن برود آن را خرد مينمائيم با 3 تا 4 قاشق روغن سبزي را کمي سرخ ميکنيم و داخل گوشت ميريزيم کمي نمک و گرد ليمو عماني را داخل گوشت و سبزي ميريزيم ميگذاريم چند جوش بزند بهطوري که بعد از پختن نصف ليوان آب داشته باشد، در صورتيکه کوفته ريزه مصرف کرديم کوفته سرخ کرده را با سبزي سرخ کرده و يک ليوان آب و کمي گرد ليمو ميگذاريم چند جوش بزند برنج را آبکش ميکنيم مايه گوشت و سبزي را لاي برنج ميگذاريم و کمي گرد ليمو روي گوشت و سبزي ميپاشيم کمي از آب گوشت و سبزي و کمي روغن را مخلوط ميکنيم بعد از گرفتن عرق برنج، روي برنج ميدهيم و برنج را دم ميکنيم موقع کشيدن پلو روي ديس را مقداري روغن داغ کرده و کمي برنج زعفراني ميدهيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافي است.
قرمه سبزي
? طرز خيس کردن برنج به طريق زير انجام ميشود:
برنج را بهدقت تميز ميکنيم با آب نيم گرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روي برنج مقداري آب گرم به حدي که دست را نسوزاند ولي گرمي آن کاملاً محسوس باشد ميريزيم آب بايد 4 انگشت تقريباً بالاتر از سطح برنج قرار بگيرد، بعد به نسبت هر يک کيلو برنج يک کيلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفيدي ميپيچيم روي برنج قرار ميدهيم بهتر است برنج را روز يا شب قبل خيس کنيم يا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خيس نمائيم در صورتيکه براي خيس کردن برنج فرصت بيشتري باشد مقدار نمک يک کيلو و در فرصت کم يک کيلونيم خواهد بود.
قورمه سبزي
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0