
آشپزي
مواد لازم
راسته گوسفندي 500 گرم يا فيله گوساله
سينه مرغ 500 گرم
کره 50 گرم
پياز سه عدد رنده شده
زعفران دم کرده به مقدار لازم
آبليمو ترش تازه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
ماست يک ليوان
طرز تهيه
گوشت راسته را به اندازه يک انگشت خرد کنيد و در مخلوط پياز رنده شده و ماست و زعفران دم کرده و فلفل به مدت 2 الي 3 ساعت مارينه کرده و در يخچال بذاريد. سينه مرغ رو نيز به اندازه يک انگشت خرد و سپس در مخلوط پياز رنده شده و زعفران دم کرده و نمک – آبليموترش و ماست به مدت 2 الي 3 ساعت مارينه و در يخچال قرار بدين. منقل را آماده کرده و گوشتها را از يخچال بيرون آورده و به سيخ بکشين. براي به سيخ کشيدن يک تکه گوشت و يک تکه از جوجه بردارين تا اين که سيخ پر بشه. بهتره که اولين و آخرين تکهها گوشت باشن. زيرا جوجه زودتر کباب ميشه و ميسوزه. کباب را روي حرارت ملايم پخته و سپس به آن کره بماليد.
منبع:سيري در ايران
طرز تهيه کباب کوبيده
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0