آموزش و طرز تهيه پلو يوناني | آموزش آشپزي

آشپزي
مواد لازم
برنج 750 گرم
مرغ پخته و خردشده يك پيمانه
فلفل دلمهاي سبز و قرمز يك پيمانه
آب مرغ دو ليتر
نخود پخته شده 250 گرم
روغن 150 گرم
ذرت 250 گرم
پياز دو عدد
زعفران دمكرده نصف پيمانه
قارچ پخته شده يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
كره 100 گرم
طرز تهيه
پياز را خلال كرده و با روغن سرخ ميكنيم. برنج خيس شده را با پياز تفت ميدهيم. آب مرغ، زعفران، نمك و فلفل را داخل برنج ميريزيم و با حرارت ملايم ميپزيم، زماني كه آب آن كشيده شد دمكني را روي برنج ميگذاريم تا به مدت يك ساعت دم بكشد بعد از دم كشيدن كليه مواد را به آن اضافه كرده، كره آب شده را روي برنج مي ريزيم.
شما مي توانيد اين غذا را با سليقه خودتا تزيين کنيد در اينجا با استفاده از خيار شور و کلم بروکلي و فلفل دلمه اي تزيين شده است.
آموزش آشپزي
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0