
آشپزي
مواد لازم
بلدرچين 1 عدد
برنج نصف ليوان
پياز 1 عدد
سيب زميني 2 عدد متوسط
کره آب شده نصف استکان
زعفران به مقدار لازم
ادويه و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه
بلدرچين را تميز شسته و با کمي زعفران، کره و نصف استکان آب با شعله کم بپزيد تا آب غذا کم شده و بلدرچين در روغن خودش سرخ شود. برنج را مانند دستور طبخ کته پخته و زماني که آماده دم شد در مخلوط کن ريخته و له کنيد. سپس با زرده تخم مرغ مخلوط کنيد و خوب ورز دهيد.| لازم به ذکر است که برنج بايد آبدار باشد|.
خمير آماده شده را به اندازه ي يک پرتقال بزرگ برداشته و داخل آن را گود کنيد. بلدرچين را در آن گذاشته و برنج را دور آن مي ريزيم. مخلوط را درون کاغذ فويل قرار داده و در فر داغ مي گذاريم تا برنج دم بکشد و يا اينکه آن را در روغن سرخ کنيد.
منبع:ايران مطلب
آموزش آشپزي
:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0