
آشپزي
مواد لازم
برنج 6 پيمانه
مرغ 1 عدد
كشمش (پلويي) 2 پيمانه
زعفران (آب كرده) 3 قاشق سوپخوري
روغن (حيواني) 1/2 پيمانه
پياز (سرخ شده) 1 چهارم پيمانه
رب نارنج 3 قاشق سوپخوري
نمك به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
كرفس (اختياري) به ميزان لازم
طرز تهيه
1? ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا ميكنيم و مرغ را به شش يا هشت تكه تقسيم نموده و با نمك، فلفل و ادويه مزهدار ميكنيم.
2? بعد مرغهاي مزهدار شده را با مقداري روغن با حرارت ملايم سرخ مينماييم.
3? در آخر رب نارنج را با نصف پيمانه آب مخلوط كرده و به همراه پيازداغ روي مرغهاي سرخشده ميريزيم و اجازه ميدهيم تا كاملا بپزند.اگر دوست داريد ميتوانيد مقداري كرفس را جداگانه سرخ كرده و با مواد مخلوط كنيد.
4? برنج را در ظرفي مناسب به مرحله آبكشي رسانده و آبكش نموده و دم ميكنيم. كشمشها را شسته و سرخ نموده سپس مقداري از برنج دم كرده، كشمش، زعفران و روغن حيواني داغ كرده را با هم مخلوط ميكنيم.
5? در ظرف سرو ابتدا پلوي ساده را كشيده، تكههاي مرغ را بر روي آن قرار داده و مخلوط كشمش و برنج را روي آن ميدهيم و سرو مينماييم.
نكات
1) اگر مرغ را با حرارت ملايم سرخ كنيد، در حين سرخ شدن، پخته ميشود و نيازي به زمان پخت جداگانه ندارند.
2) اگر دوست داريد به جاي رب نارنج از رب انار ترش استفاده كنيد يا آن را حذف كنيد.
3) اگر در حين جوشيدن برنج يك عدد ليمو عماني داخل آب بيندازيد عطر خيلي خوبي به برنج شما ميدهد.
4) اين غذا در دستور اصلي كرفس ندارد.
مرغ
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0