آشپزی
شامی آرد نخودچی
مواد لازم
گوشت چرخكرده مخلوط گوساله و گوسفند 300 گرم
پیاز یك عدد
آرد نخودچی سه قاشق غذاخوری
تخممرغ دو عدد
فلفل، زردچوبه، نمك و روغن به میزان لازم

شامی آرد نخودچی
طرز تهیه
پیاز را رنده كرده و به همراه آرد نخودچی، گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغها ورز میدهیم آن قدر ورز میدهیم تا كاملا حالت چسبندگی پیدا كند. سپس از هركدام به اندازه یك تخممرغ برداشته به شكل شامی درست میكنیم، بعد به مدت 15 دقیقه شامیها را كنار گذاشته و در تابه روغن ریخته و با حرارت ملایم شامیها را سرخ میكنیم و كنار میگذاریم.
مواد لازم برای سس
ربگوجهفرنگی یك قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی دو عدد
پیاز یك عدد
شكر دو قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف فنجان
نمك و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه سس
در همان روغنی كه شامیها را سرخ كردهایم پیاز رنده شده را با زردچوبه سرخ میكنیم، سپس رب گوجهفرنگی را افزوده بعد از پنج دقیقه گوجهفرنگیهای رنده شده را میریزیم، آنگاه آب، نمك، شكر و آبلیمو را اضافه كرده و میگذاریم به جوش بیاید.
نکته: به جای شكر و آبلیمو میتوان از سركه سیب و شیره انگور استفاده كرد.
بعد از این كه سس جوش آمد، شامیها را داخل آن گذاشته و در تابه را میبندیم تا سس غلیظ و شامیها هم در آن پخته شود، بعد از گذشت نیمساعت غذا آماده سرو است.
آموزش و طرز تهیه شامی هویج
:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0