
آشپزي
مواد لازم
برنج 500 گرم
بادام هندي 100 گرم
کشمش نصف پيمانه
کنجد سائيده شده 1 قاشق سوپخوري
زرد آلو خشک نصف پيمانه
زعفران آب گرفته 1 استکان
پسته خلال نصف پيمانه
روغن 2 قاشق سوپخوري
سير له شده 4 عدد
پياز ريز شده 1 عدد متوسط
زيره نصف قاشق سوپخوري
هل 4 دانه
دارچين 1 قاشق مرباخوري
آب 2 ليوان
کره 50 گرم
روغن 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه
برنج را شسته و به مدت 1ساعت خيس مي گذاريم. سپس برنج را جوشانده و آبکش مي نماييم.
روغن و کره را در يک تابه بزرگ گرم مي کنيم. سير له شده ، پياز ريز شده ، ادويه ، کنجد ساييده ، زيره و هل ساييده را در تابه مي ريزيم و به مدت چند دقيقه هم مي زنيم. کمي که رنگ آن طلايي شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم مي زنيم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روي برنج ريخته با حرارت ملايم مي گذاريم تا آب مواد کشيده شود در حدود نيم ساعت با حرارت ملايم کافي است.
سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندي را اضافه کرده و به هم مي زنيم تا مخلوط شوند و با حرارت ملايم به مدت 15 دقيقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشيدن غذا خلال پسته را روي آن مي دهيم.
ارسال شده توسط خانم مهرنيا
آجيل پلو
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0