
آموزش آشپزي
مواد لازم
برنج 600 گرم
مرغ پاک کرده 1 عدد (در حدود يک کيلو گرم)
ميگو 500 گرم
سير 3 تا 4 پره
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
فلفل سبز و قرمز دلمه 2 تا 3 عدد
روغن مايع 150 گرم
زعفران سائيده 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به قدر کافي
اين غذا با اين مواد اوليه براي 6 نفر مناسب مي باشد.
طرز تهيه
برنج را يک ساعت قبل از طبخ مي شوئيم و آن را با 5 تا 6 ليوان آب گرم (مقدار آب بستگي به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوري نمک و 100 گرم از روغن مخلوط کرده ، مي گذاريم بماند. مرغ را شسته با نصف ليوان آب و 1 تا 2 پره سير ويک عدد پياز خرد کرده و کمي نمک با حرارت ملايم مي پزيم . به حدي که بعد از پختن کمي آب داشته باشد.
ميگو را تنيز کرده پوستش را مي گيريم و پس از شستن در آبکش مي ريزيم . فلفل را به مربع هاي کوچک خرد مي کنيم . 50 گرم از روغن را در تابه مي ريزيم . 2 تا 3 پره سير را کوبيده ، در روغن مي ريزيم و هم مي زنيم . فلفل و ميگو را با سير يک تفت مي دهيم و نمک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را با آن مخلوط مي کنيم
استخوان هاي مرغ را مي گيريم ، گوشت آن را با قيچي کوچک خرد کرده ، داخل ساير مواد ميريزيم . آب مرغ را از صافي رد مي کنيم و با رب گوجه فرنگي داخل آب برنج مي ريزيم .
برنج را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا آب برنج کمي کشيده شود ، سپس مواد آماده شده مرغ و ميگو را لاي برنج مي گذاريم . مدت 30 دقيقه صبر مي کنيم تا برنج دم بکشد . قبل از کشيدن غذا ، تمام مواد را در ديگ مخلوط کرده ، بعد آن را در ديس ميريزيم . لازم به ذکر است که به جاي رب گوجه فرنگي در پايلا اسپانيايي مي توانيم مقدار کمي زردچوبه را در آب برنج بريزيم.
غذاي فرنگي
:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0