دمي گشنيز و اسفناج
( قورمه سبزي )
مواد لازم دمي گشنيز و اسفناج
برنج دو ليوان
اسفناج و گشنيز پاکشده، شسته و خرد شده نيمکيلو
آب مرغ دو ليوان
آب و نمک به ميزان لازم
کره 50 گرم
پياز متوسط يک عدد
اسکلت، بال و گردن مرغ نيمکيلو (براي تهيه آب مرغ)
( قورمه سبزي )

طرز تهيه دمي گشنيز و اسفناج
ابتدا اسکلت، بال و گردن مرغ را با پياز خرد شده و کمي نمک و سه ليوان آب روي حرارت بگذاريد تا خوب پخته شود و آب به دست آمده از آن را صاف کرده و کنار بگذاريد.
برنج را با کره و آب مرغ به دست آمده و سبزيهاي خرد شده روي حرارت بگذاريد تا آب مرغ جذب برنج شود و برنج و سبزيها با آب مرغ نرم و پخته شود. در اين غذا لازم نيست برنج کشيده و قد بلند شود بلکه بايد به صورت کته يا دمي در آيد. اين غذا بسيار مقوي است و براي بيماري آبلهمرغان و زونا به ويژه در اوايل بيماري بسيار مفيد است.
در غذاهاي مخصوص بيماران آبلهمرغان و زونا از ادويه، فلفل و موادغذايي با طبع گرم و محرک از جمله؛ گردو، خرما و زنجبيل و غيره استفاده نکنيد به ويژه در اوايل دوران بيماري. لذا بهتر است از موادغذايي با طبع سر مانند؛ اسفناج، گشنيز، برنج، ماست، ليموشيرين و هندوانه به کار بريد.
طرز تهيه قرمه سبزي, آموزش قرمه سبز
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0