آش آلـو
مواد لازم
? برنج : 1 ليوان
? لپه :1 پيمانه
? سبزي (جعفري ، اسفناج ، نعناع ، گشنيز) : 1 کيلو
? آلو خشک : 250 گرم
? نمک و فلفل به مقدار کافي
? نعناع داغ : دو سه قاشق غذاخوري
? زعفران به مقدار کافي
آش رشته

طرز تهيه
لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن ميريزيم و پس از پخته شدن، کره و نمک و فلفل را اضافه مينماييم بعد از يکي دو جوش سبزي را که خرد کرده ايم در آن ريخته يک ربع بعد آلو را (که به مدت يک ساعت قبلا خيس کرده ايم) در آش ريخته و با حرارت ملايم مي گذاريم تا آش جا بيافتد . پس از جا افتادن ، آش را در ظرف کشيده و روي آنرا با نعناع داغ و زعفران تزئين مي کنيم
آش رشته
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0