
آموزش آشپزي:
مواد لازم
آرد برنج 10 گرم معادل يك قاشق غذاخوري پر
شكر 4 گرم معادل 1 قاشق مربا خوري
شير 210 گرم معادل 1 ليوان
طرز تهيه
ابتدا شير ( جوشيده سرد) را با آرد برنج و شكر مخلوط كرده در حالي كه شعله ملايم است بهم بزنيد تا كم كم آرد برنج پخته شود و قوام بيايد معمولاٌ زمان جوش آمدن 5 الي 10 دقيقه است . حرارت ملايم براي قوام آمدن مناسب است .
لينک مستقيم : http://mihangram.com/ashpazi-131.html
فرني
:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0