
آشپزي
مواد لازم
روغن جامد 250 گرم
آرد 500 گرم
بيکينگ پودر يك قاشق چايخوري
ماست 180 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
زعفران دم کرده 1/3 قاشق چايخوري
مواد لازم براي داخل کلمپه
خرما 150 گرم
گردوي خرد شده 50 گرم
پودرهل نصف قاشق چايخوري
دارچين 1/3 قاشق چايخوري
تمام مواد مياني کلمپه را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب يکديگر شوند.
طرز تهيه
آرد را با روغن در ظرفي خوب مخلوط و ورز دهيد تا خمير شود.در ظرفي ديگر، ماست، بيکينگپودر، زردههاي تخممرغ و زعفران دمکرده را با قاشق مخلوط و به خمير آماده شده بيفزاييد و مخلوط کنيد. خمير چسبندهاي به دست ميآيد، اين خمير را دو ساعت در يخچال استراحت دهيد تا چسبندگي خمير از بين برود.
بعد از دو ساعت، خمير را بين دو لايه نايلون به قطر نيم سانتيمتر باز کنيد. خمير را با قالب دايره به شکل گرد قالب بزنيد. (ميتوان با دهانه ليوان اين کار را انجام داد.)
سپس از مواد مياني کلمپه برداريد و وسط خمير قرار دهيد. بعد لايهاي ديگر از خمير را قالب زده روي آن قرار دهيد و آن را با مهر مخصوص کلوچه مهر بزنيد. دقت داشته باشيد که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبي بايد آغشته به آرد شود. بعد دور خمير را بپيچيد.
کلمپههاي آماده را در سيني فر بچينيد و آنها را 15 تا 20 دقيقه در فر با دماي 160 درجه سانتيگراد بپزيد. نبايد رنگ اين شيريني هنگام پخت تغيير کند.
لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-140.html
کلمبه
:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0