
آشپزي
مواد لازم
آرد سفيد 150 گرم
شکر 150 گرم
خامه 200 گرم
تخممرغ يک عدد
کاکائو يک قاشق سوپخوري
ميوه با سليقه خودتان کمپوت زردآلو، توتفرنگي و کيوي
شيره مرباي زردآلو و توتفرنگي به مقدار لازم
پودر نارگيل به مقدار لازم
طرز تهيه
ابتدا کرم کيک را تهيه ميکنيد بدين طريق که سفيده و زرده تخممرغ را جدا جدا در ظرفي ريخته و به هم ميزنيم، سپس شکر، کاکائو و کمي وانيل به عنوان اسانس به زرده تخممرغ هم زده شده اضافه ميکنيم و با سفيده که قبلا زدهايم مخلوط و آرد را به آن اضافه ميکنيم و خوب به هم ميزنيم تا مواد مخلوط شوند. پس از اين مرحله مايه را در قالب ريخته و در فر ميگذاريم، پس از آنکه آماده شد، از فر خارج ميکنيم و روي آن و کنارش را با شيره مربا زردآلو يا توتفرنگي به دلخواه کاملا ميپوشانيم و روي آن پودر نارگيل ميريزيم و به مدت يک دقيقه، توجه داشته باشيد! تنها يک دقيقه در فر ميگذاريد تا مرباي روي کيک خودش را بگيرد، سپس کيک را از فر بيرون ميآوريد و با توتفرنگي، زردآلو و کيوي آن را تزئين ميکنيد، يا با هر ميوهاي که تمايل داشتيد، مثلا به جاي توتفرنگي ميتوانيد از سيب استفاده کنيد.
لينک مستقيم http://mihangram.com/ashpazi-151.html
کيک
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0