آشپزی:در حال حاضر دستور پخت چندین نوع آش وجود دارد که حتی ممکن است در ترکیب آنها موادی بکار رفته باشد که با هم تفاوت زیادی داشته باشند که عده ای فقط برخی از آش ها را تهیه می کنند و در لیست غذایی خود قرار می دهند.
مـواد لازم
سبزی آش : یک کیلو
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰گرم
لپه : یک و نیم پیمانه
بلغور : یک و نیم قاشق
رب انار : یک و نیم قاشق
برنج : یک و نیم پیمانه
باقالای مازندرانی : ۱۰۰گرم
پیاز : یک کیلو
نعناع : سه قاشق
آب انار : یک لیوان
نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه
بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزی را به آن می افزاییم و پس از افزودن نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم تا خوب پخته شوند . سپس باقالا و نصف پیاز داغ و نعناع داغ را به آن می افزاییم بعد از پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نیز به آش افزوده می گذاریم تا آش خوب جا بیفتد . در انتها گوشت را که به صورت کفته ریزه سرخ کرده ایم به آش اضافه می کنیم با باقی مانده پیاز داغ و نعناع داغ آش را تزیین کرده و نوش جان کنید .
آموزش و طرز تهیه آش انار
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0