
آموزش آشپزي
مواد لازم
شير چرب 200 ميلي ليتر
شکر ½ قاشق چايخوري
قهوه يا اسپرسو دم کرده
طرز تهيه
1-شير سرد را با شکر مخلوط کرده و روي شعله گاز قرار مي دهيم تا بجوش بيايد .ظرف را از روي حرارت برداشته و با استفاده از همزن دستي يا برقي هم مي زنيم تا خوب کف کن نکته اينجاست که بايد از يک طرف شروع به هم زدن کنيد و به صورت چرخشي از همزن استفاده نکنيد.
2-قهوه را دم کرده که مي توان از قهوه ترک و يا اسپرسو استفاده کرد
3-داخل فنجان تا يک سوم آن قهوه مي ريزيم و با استفاده از يک قاشق شير گرم را داخل فنجان مي ريزيم تا دوسوم فنجان و آخرين مرحله اضافه کردن کف شير هست. استاندارد اندازه فنجان کاپوچينو 150-180ml است. اما شما مي توانيد فنجان بزرگتر در صورت نياز استفاده کنيد.
4-و در انتها مي توانيد روي آن را با پودر دارچين يا قهوه تزئين کنيد.
لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-156.html
کاپوچينو
:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0