املت بادمجان
( کيک کشک بادمجان )
مواد لازم براي 4 نفر :
بادمجان قلمي --------------------- 3 عدد متوسط
گوجه فرنگي ----------------------- 1 عدد متوسط
تخم مرغ --------------------------- 4 عدد
سير -------------------------------- 2 حبه
جعفري خرد شده ------------------ نصف استکان
آرد ---------------------------------- 1 قاشق غذا خوري
نمک، فلفل، زردچوبه -------------- به مقدار لازم
طرز تهيه :
بادمجانها را پوست بگيريد و در مقداري آب و نمک بخوابانيد تا تلخي آنها گرفته شود.
بعد بشوئيد و خشک کنيد و به صورت حلقه اي با ضخامت هاي يکدست خرد کنيد .
در تابه اي مقداري روغن گرم کنيد و با حرارت ملايم بادمجانها را سرخ کنيد .
وقتي هر دو طرف بادمجانها سرخ شد، يک عدد گوجه را پوره کنيد داخل تابه بريزيد.
سير را نيز خرد کنيد و همراه با جعفري خرد شده بعد از گوجه به تابه اضافه کنيد .
حرارت را کمي بالا ببريد تا آب گوجه کشيده شود .
تخم مرغ ها را در کاسه اي بشکنيد و با چنگال هم بزنيد تا مخلوط شوند.
نمک، فلفل، زردچوبه و آرد را به تخم مرغ ها اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد .
حرارت زير تابه را پائين بياوريد و مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بريزيد .
تابه را به آرامي تکان دهيد تا مايه تخم مرغ در تمام قسمتها به صورت يکنواخت پخش شود.
درب تابه را ببنيد و صبر کنيد تا تخم مرغ ها کاملا سفت و يک روي املت برشته شود. سپس املت را در تابه برگردانيد و روي ديگر آن را نيز سرخ کنيد .
زمان آماده سازي بادمجانها : حدود يک ساعت
زمان طبخ غذا بعد از آماده شدن بادمجانها : حداکثر 15 دقيقه
( کيک کشک بادمجان
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0