
آموزش شپزي
مواد لازم
پاستا 200 گرم
کره 1 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري
سير خرد شده 4 حبه
پودر چيلي 1 قاشق چايخوري
ميگو کوچک 10 الي 15 عدد
آبليمو 1 قاشق سوپخوري
پوره يا رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
اين غذا با اين مواد اوليه براي 2 نفر مناسب مي باشد.
طرز تهيه
پاستا را به همراه کمي نمک و روغن 8 تا 10 دقيقه در آب جوش ريخته تا پخته و نرم شود. تا زماني که پاستا آماده شود، تابهاي را روي حرارت متوسط قرار داده، کره و روغن زيتون را درون آن ريخته و اجازه ميدهيم تا کره ذوب شود. سپس سير و پودر چيلي را افزوده و دو دقيقه با ترکيب روغن و کره تفت ميدهيم. حالا ميگوها را به مواد افزوده و ميگذاريم تا سه دقيقه با مواد ترکيب شود تا بپزد. بعد پوره گوجهفرنگي، آبليمو ، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مواد را مخلوط ميکنيم. پاستا را آبکش نموده و به همراه سس ميگو گرم، سرو ميکنيم.
لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-172.html
پاستا
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0