شامي ترش
مواد لازم
براي 6 تا 8 نفر:
?گوشت چرخ کرده بدون چربي: 500 گرم
? پياز متوسط رنده شده: 2 عدد
? آرد نخودچي: 200 گرم
? ريحان، جعفري، گشنيز ريز خرد شده: 3 قاشق سوپ خوري
? زرد چوبه: يک قاشق چايخوري
? پودر تخم گشنيز: يک قاشق چايخوري
? هويج متوسط: 5 عدد
? شکر: يک قاشق چايخوري
? آب: 2 ليوان
? رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپ خوري
? آبليمو: يک سوم ليوان
? دارچين: يک قاشق چايخوري
? سيب زميني ريز پخته: 200 گرم
? روغن مايع: 3 قاشق سوپ خوري
? نمک و فلفل: به مقدار لازم
? ليموترش: براي تزئين
طرز تهيه
هويجها را به صورت حلقه حلقه خرد ميکنيم و در قابلمهاي با کمي آب، شکر، آبليمو، روغن مايع و کمي نمک ميپزيم. گوشت چرخ کرده، پياز رنده شده، آرد نخودچي، 2 قاشق سوپ خوري از سبزي ها، زردچوبه، پودر تخم گشنيز، پودر پوست ليموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط ميکنيم و خوب ورز ميدهيم. از مواد به اندازه يک گردو برميداريم و در ماهيتابهاي سرخ ميکنيم. شاميها را پس از سرخ کردن به ماهيتابه بر ميگردانيم و اجازه ميدهيم تا همراه با 2 ليوان آب، هويجهاي پخته ، رب گوجه فرنگي، آبليمو و دارچين به مدت 20 دقيقه روي حرارت ملايم و با درپوش بپزد.
آموزش و طرز تهیه شامی هویج
:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0