نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

آماده سازي رب انار

 

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

طرز تهيه
رب انار

براي تهيه رب انار,به يک ديگ يا قابلمه اي نيازمند هستيم.به اندازه ي نيازمان انارها را مي شوييم مثلا10 کيلو و داخل سبدي قرار مي دهيم
انارها را داخل ظرف تميزي دون(دانه دانه)مي کنيم مقداري از آب آن را ميگيريم بعد مابقي دانه هاي انار را داخل ظرفمان مي ريزيم و بعد روي شعله گاز با آتش قرار مي دهيم تا به چوش بيايد و بايد در حين پختن رب انارمان آن را هم بزنيم تا ته نگيرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدي را درب قابلمه مناسب قرار مي دهيم و دانه هاي انار چوشيده شده را داخل آن سبد مي ريزيم و آنها را با وسيله مناسبي مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامي گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله هاي آن باقي بماند و آب انار گرفته شده را روي آنها مي ريزيم تا مابقي گوشت دانه وارد ظرف زير سبد شوند ,بعد قابلمه زير سبد که حاوي گوشت و آب انار است را روي حرارت قرار مي دهيم تا چوشيده شود و سفت شود و رب انار شما آماده مي شود

 

تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگيرد چرا که باعث تلخ شدن رب مي شود
در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد.

منبع :مادربزرگ مدير سايت ميهن گرام

طرز تهيه و آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن شله زرد

آموزش و نحوه درست کردن شله زرد

 

مواد لازم
شله زرد

برنج                                               يک کيلوگرم
شکر                                              2 کيلوگرم
کره                                               150 گرم
زعفران سائيده                                 5/1 مثقال(6 گرم)
گلاب                                             1پيمانه
خلال بادام                                      150 گرم
خلال پسته براي تزئين                        50 گرم

طرز تهيه
شله زرد

برنج را شسته و به مدت چهار ساعت خيس كنيد.برنج را پيمانه کرده و از 6 تا 7 برابر برنج، آب در نظر مي گيريم. سپس برنج را بدقت شسته و 6 برابر، آب روي آن مي‌ريزيم و برنج را روي آتش گذاشته تا جوش بيايد. شعله را ملايم كرده تا برنج بپزد.وقتي مغز برنج کاملا نرم شد، شکر را داخل برنج ريخته و مرتب بهم مي زنيم تا شله زرد کاملا جا بيفتد.
در صورتي که شله زرد سفت بود 1 تا 2 پيمانه ديگر آب گرم اضافه مي کنيم. سپس زعفران را در کمي آب جوش حل مي نمائيم و داخل شله‌زرد مي‌ريزيم. سپس کره را داغ کرده و به شله زرد اضافه مي کنيم. آنگاه کمي از بادام را به آن اضافه مي کنيم.گلاب را نيز افزوده و شله زرد را بهم مي زنيم تا تمام مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس درب را بسته و در صورت استفاده از فر، شله زرد را در کف فر با حرارت ملايم بمدت نيم ساعت مي گذاريم. در غير اينصورت مي ‎توان روي شعله گذاشت و بعد از جا افتادن شله زرد، آن را در ظرف مي کشيم و بعد از خنک شدن شله زرد با دارچين و خلال بادام و پسته تزئين مي کنيم.

نكته

1? جهت افزايش كيفيت شله زرد بايد از برنج مرغوب استفاده كرد.
2? بهتر است خلال بادام به مدت دو ساعت در آب خيسانده شود و بعد استفاده گردد.
3? زعفران را در هنگام نياز بساييد كه بوي عطر آن از بين نرود در ضمن زعفران را با آسياب‌برقي آسياب نكنيد تا بو و رنگ آن حفظ شود.

شله زرد



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه خورش کرفس

آموزش و طرز تهيه خورش کرفس

 

 

مواد لازم

کرفس

کرفس                                      1 کيلو
سبزي                                      250 گرم
گوشت                                     250 کرم
روغن                                        به مقدار لازم
آب                                           2 ليوان
آبغوره                                       3 فاشق غذاخوري
رب گوجه                                  1 قاشق غذاخوري
نمک                                        به مقدار لازم
ادويه                                        به مقدار لازم
پياز                                          1 عدد

 

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

1-سبزي کرفس شامل:جعفري و نعنا و برگ هاي کرفس
2-مفدار آبغوره را برجسب سليقه مي توانيد کمتر و يا زياد تر استفاده کنيد

طرز تهيه
خورشت کرفس

کرفس ها را خرد ميکنيم  و مي شوييم بعد داخل روغن آنها را سرخ مي کنيم سبزي را بعد از شستن خورد مي کنيم و داخل روغن تفت مي دهيم.پياز را به شکل مکعبي خرد مي کنيم و داخل روغن سرخ مي کنيم

 

سپس گوشت خورد شده را به آن اضافه مي کنيم ورب گوجه و ادويه را به همراه مخلوط کرفس و سبزي را به آن اضافه مي کنيم


سپس آب را به آن اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم تا به حرارت ملايم جا بيفتد و کاملاً پخته شود که جدود 2 تا 3 ساعت طول مي کشد بعد نمک و آبغوره را به آن اضافه مي کنيم و حدود 15 دقيقه زير شعله را کم کم مي کنيم تا غذا روغن بيندازد

 

نکات پاياني

• اين غدا داخل زودپز حدود 30 دقيقه طول مي کشد تا پخته شود
• در اينجا ما از قبل کرفس و سبزي را سرخ کرديم و فيز شده استفاده کرديم
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

کرفس

خورشت کرفس



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه حليم براي سفره هاي افطار

آموزش و طرز تهيه حليم براي سفره هاي افطار

 

 

مواد لازم حليم

گندم پوست کنده                                        2 پيمانه
گوشت کمي چرب                                       300 گرم
دارچين                                                      مقداري
نمک                                                         1 قاشق چايخوري
شکر                                                         به ميزان لازم
کره                                                           100 گرم
پياز متوسط                                                يک عدد
آبگوشت                                                    5 ليوان

طرز تهيه حليم

در قابلمه گندم پوست گرفته را با پياز و مقداري اب ابگوشت مي پزيم. گوشت وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و مي کوبيم تا حالت کش دار شود همچنين مي توان گندم پخته و کمي خنک شده را در مخلوط کن بريزيم و با گوشت کوبيده شده مخلوط و هم ميزنيم. در صورت سفت بودن حليم کمي اب گرم مي ريزيم و ارام روي حرارت بهم مي نيم تا ته نگيرد و جا بيفتد. در کاسه اي حليم را مي کشيم و روي ان را با شکر و دارچين مي پوشانيم و کره اب شده را روي ان مي دهيم تا با نان مصرف کنيم.
مي توان حليم را با گوشت مرغ يا بوقلمون تهيه کرد.

منبع:آکاايران

حليم



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه کباب ترش


(طرز تهيه کباب کوبيده )

آموزش و طرز تهيه کباب ترش

 

مواد لازم کباب ترش

گوشت راسته گوساله                             500گرم
گردو آسياب شده                                    100گرم
رب انار ترش                                           دو قاشق
سير تازه                                                دو حبه
پياز متوسط                                            يک عدد
نمک                                                     به ميزان لازم
فلفل                                                     به ميزان لازم
گوجه فرنگي                                           به ميزان لازم
روغن زيتون                                            يک دوم پيمانه
سبزي معطر محلي                                  سه قاشق ساطوري شده

در صورتي که سبزي محلي موجود نبود مي توانيد از برگهاي گشنيز، ترخون، مرزه استفاده کنيد.( مي توانيد از گشنيز ونعناع فقط استفاده کنيد ولي گشنيز بيشتر از نعناع باشد).

(طرز تهيه کباب کوبيده )

طرز پخت کباب ترش

گوشت را به اندازه يکسان خرد کنيد تا هنگام کباب کردن همگي با هم مغز پخت شوند. پياز رنده شده، سبزي معطر ساطوري شده و گردوي سائيده شده و رب انار و سير را به گوشت خرد شده اضافه کنيد.
فلفل سياه را نيز افزوده و کاملا مواد را با هم مخلوط کنيد در اين زمان روغن زيتون را اضافه کنيد. حدود 5/1 تا 2 ساعت گوشت را در يخچال بگذاريد. نکته مهم اينکه زماني که خواستيد کباب را سيخ بزنيد، گوشت¬ها را به صورت فاصله دار در سيخ جاي دهيد تا همه قسمت ها يکسان بپزد و با حفظ فاصله حدود 5 تا 6 سانتي متري از حرارت کباب پز قرار دهيد. چون ممکن است در غير اينصورت سسي که روي سطح گوشت ها را پوشانده، سريع بسوزد و مغز کباب خام مي ماند، اين کباب بايد با حرارت ملايم و حفظ فاصله از حرارت آتش به آرامي مغز پخت شود.
با نمکدان روي سيخ ها نمک بپاشيد تا گوشت ترد و لطيف بماند.بعضي ها کيوي رنده شده چند دقيقه قبل از به سيخ کشيدن به آن مي زنند تا نرم شود ولي يادتان باشد اگر کباب با کيوي زياد بماند کبابها له شده و از سيخ مي ريزد

مواد لازم کته گيلاني

برنج              سه پيمانه
نمک             به ميزان لازم

ميزان آب بستگي دارد به نوع برنج که تازه باشد يا چند ساله. تازه باشد آب کمتر مي ريزيم( معمولا يک بند انگشت يا کمي بيشتر بسته به نوع برنج و تازگي آن داردآب بريزيد.

(طرز تهيه کباب کوبيده )
روش پخت

کته غذاي مورد علاقه ي مردم گيلان است. برنج را پاک کنيد و با دو تا سه پيمانه آب بشوييد. (اگر برنج دودي بود نبايد زياد شسته شود چون عطر دود آن با شستن زياد از بين مي رود.)
برنج دو ساله را شسته و با شش پيمانه آب يا کمي بيشترو نمک بگذاريد دو تا سه ساعت خيس بخورد. سپس به روي حرارت قرار دهيد. حرارت تند تا زود به جوش آيد.
بعد از اينکه آب برنج تمام حرارت را ملايم و کم کنيد و به روي در قابلمه ي برنج دم کني بگذاريد. حدود نيم ساعت ديگر کته شما آماده است.

 

آموزش و طرز تهيه کباب



:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

تزيين آش رشته براي مجالس

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

آش رشته

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

آش رشته

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

تزيين آش رشته مجلسي

آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه شنيسل روسي


طرز تهيه مرغ )

آموزش و طرز تهيه شنيسل روسي

 

طرز تهيه مرغ )

مواد لازم :

سينه مرغ متصل به کتف                        2 عدد
پنير پيتزا ورقه اي                                   4 عدد
کره گياهي                                          25 گرم
گشنيز خرد شده                                  2 قاشق غذا خوري
آرد سوخاري                                        به ميزان لازم
آرد زعفراني                                         به ميزان لازم
تخم مرغ                                             2 عدد
خامه                                                  1 قاشق غذا خوري
آبليمو                                                 به ميزان لازم
نمک و فلفل                                         به ميزان لازم

اين غذا با اين مواد اوليه براي 8 نفر مناسب مي باشد

طرز تهيه شنيسل روسي :

مرغ 

سينه مرغ را با آبليمو و نمک آغشته کرده.

 

سپس به دو نيم کرده طوري که بهم وصل باشد و روي آنرا نايلون بکشيد و با استيک کوب آنرا بکوبيد.

 

و روي ميز کار قرار داده و وسط ان 2 پنير ورقه گذاشته و نيمي از کره و گشنيز بريزيد و دوباره به هم وصل کنيد و کمي با استيک کوب بزنيد.

 

آرد سوخاري و آرد زعفراني را به ميزان آرد سوخاري دو برابر آرد زعفراني با هم مخلوط کنيد و مرغ را در آن بغلطانيد .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانيد و مجددا در آرد سوخاري و آرد زعفراني بزنيد و در روغن فراوان سرخ کنيد .ميتوانيد در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنيد و با آرد سوخاري مخلوط نماييد .حرارت را کم کنيد تا مغز پخت شود.

 

سپس روي دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و براي اطمينان بيشتر از پخت آن کيوسکي آماده را در ماکروفر براي 5 دقيقه حرارت دهيد . شنيسل روسي را با انواع سس مي توان سرو کرد .

 

 

طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سالاد ماکاروني

 

(طرز تهيه سالاد رژيمي )

آموزش و طرز تهيه سالاد ماکاروني

(طرز تهيه سالاد رژيمي )

مواد اوليه :

ماكاروني (فرم دار)                              1 ليوان
سيب زميني                                     2 عدد
تخم مرغ                                           3 عدد
خيار شور                                         6 عدد
هويج                                               3 عدد
نخودفرنگي                                       1 ليوان
شويد (خشك)                                  1 قاشق چايخوري
ژامبون                                             300 گرم
سس مايونز                                     به ميزان لازم
آبليمو                                             به ميزان لازم
نمك                                               به ميزان لازم
فلفل                                              به ميزان لازم
كره                                                به ميزان لازم
شكر                                              به ميزان لازم
اين سالاد با اين مواد اوليه براي 4 نفر مناسب مي باشد

طرز تهيه: سالاد ماکاروني ساده

ابتدا سيب زميني ها را پوست كنده و به شكل مربعي درشت خرد كنيد و بعد با مقداري كره،نمك و آب بپزيد طوري كه خيلي له نشوند ولي آب ظرف كاملا به خورد آنها برود. هويج را پوست كنده و نگيني ريز خرد كنيد و با مقداري آب و شكر بپزيد به طوري كه مثل سيب زميني پخته شود.نخودفرنگي را هم با مقداري آب و نمك و كره بپزيد.تخم مرغ ها را نيز آبپز كرده و سفيده آنها را نگيني خرد كنيد. ماكاروني را با مقداري آب و نمك به مرحله آبكشي برسانيد اما اجازه دهيد از حد معمول كمي نرم تر شوند و بعد آنها را آبكشي كرده و با آب سرد بشوييد.
ژامبون و خيارشور را به صورت نگيني خرد كنيد.ظرفي مناسب انتخاب كرده و داخل آن مقداري سس مايونز و آبليمو ونمك و فلفل بريزيد و با هم مخلوط كنيد.سيب زميني،نخودفرنگي،ژامبون،هويج،سفيده تخم مرغ و خيارشور را داخل ظرف ريخته و با سس مخلوط كنيد.حال ماكاروني را به مواد افزوده و دوراني هم بزنيد تا مواد له نشوند.در انتها زرده تخم مرغ را روي سالاد رنده زده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

نكات:

1)در صورت تمايل مقداري مرغ پخته و ريش شده هم به مواد اضافه كنيد.
2)سالاد را حداقل يك ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا سرد شود.
3)ميتوانيد از ساير مواد دلخواه همچون قارچ يا فلفل دلمه اي سرخ شده هم داخل سالاد استفاده كنيد.

طرز تهيه سالاد رژيمي

 



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه برنج مخلوط با سبزيجات


آشپزي

آموزش و طرز تهيه برنج مخلوط با سبزيجات

مواد لازم

ذرت                                                 يك پيمانه
نخودفرنگي                                        يك پيمانه
هويج خردشده                                   يك پيمانه
فيله مرغ خردشده                               10 عدد
پياز                                                  يك عدد
عصاره مرغ                                        دو عدد
نمك                                                 به ميزان لازم
فلفل                                                به ميزان لازم
برنج                                                 سه پيمانه
زعفران                                             به ميزان لازم
روغن و كره                                        به ميزان لازم

طرز تهيه

ذرت پخته‌شده را به همراه نخودفرنگي پخته و هويج، در تابه ريخته و با كره تفت مي‌دهيم. در تابه ديگر فيله مرغ را به همراه پيازي كه به صورت درشت خردشده، نمك و فلفل مي‌گذاريم كمي تفت بخورد. بعد از اين‌كه احساس كرديم فيله‌ها پخته شد (چون فيله مرغ زود پخته مي‌شود) پيازها را از داخل مرغ برداشته و به سبزي‌هاي بالا اضافه مي‌كنيم به جاي نمک مي‌توانيم به آن عصاره مرغ اضافه ‌كنيم چون عصاره‌ها كاملا شور مي‌باشند. سپس برنج خيس شده را آبكش كرده در قابلمه‌اي مواد را همراه با برنج لايه به لايه مي‌ريزيم (يك لايه برنج، زعفران و بعد مواد پخته شده) و آن را دم مي‌كنيم.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تزيين هاي زيبا و مختلفي از سالاد الويه مناسب مهماني

تزيين سالاد الويه

الويه

تزيين هاي زيبا و مختلفي از سالاد الويه مناسب مهماني

تزيين هاي زيبا و مختلفي از سالاد الويه مناسب مهماني

تزيين هاي زيبا و مختلفي از سالاد الويه

تزيين سالاد الويه

تزيين زيباي سالاد الويه

تزيين هاي زيبا و مختلفي از سالاد الويه مناسب مهماني

تزيين سالاد الويه مناسب کودکان

سالاد الويه



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 فروردين 1395 | نظرات ()