نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و طرز تهيه خورش کرفس
مواد لازمکرفسکرفس 1 کيلو
توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه1-سبزي کرفس شامل:جعفري و نعنا و برگ هاي کرفس طرز تهيه
|
گندم پوست کنده 2 پيمانه
گوشت کمي چرب 300 گرم
دارچين مقداري
نمک 1 قاشق چايخوري
شکر به ميزان لازم
کره 100 گرم
پياز متوسط يک عدد
آبگوشت 5 ليوان
در قابلمه گندم پوست گرفته را با پياز و مقداري اب ابگوشت مي پزيم. گوشت وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و مي کوبيم تا حالت کش دار شود همچنين مي توان گندم پخته و کمي خنک شده را در مخلوط کن بريزيم و با گوشت کوبيده شده مخلوط و هم ميزنيم. در صورت سفت بودن حليم کمي اب گرم مي ريزيم و ارام روي حرارت بهم مي نيم تا ته نگيرد و جا بيفتد. در کاسه اي حليم را مي کشيم و روي ان را با شکر و دارچين مي پوشانيم و کره اب شده را روي ان مي دهيم تا با نان مصرف کنيم.
مي توان حليم را با گوشت مرغ يا بوقلمون تهيه کرد.
منبع:آکاايران
(طرز تهيه کباب کوبيده )
گوشت راسته گوساله 500گرم
گردو آسياب شده 100گرم
رب انار ترش دو قاشق
سير تازه دو حبه
پياز متوسط يک عدد
نمک به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
گوجه فرنگي به ميزان لازم
روغن زيتون يک دوم پيمانه
سبزي معطر محلي سه قاشق ساطوري شده
در صورتي که سبزي محلي موجود نبود مي توانيد از برگهاي گشنيز، ترخون، مرزه استفاده کنيد.( مي توانيد از گشنيز ونعناع فقط استفاده کنيد ولي گشنيز بيشتر از نعناع باشد).
گوشت را به اندازه يکسان خرد کنيد تا هنگام کباب کردن همگي با هم مغز پخت شوند. پياز رنده شده، سبزي معطر ساطوري شده و گردوي سائيده شده و رب انار و سير را به گوشت خرد شده اضافه کنيد.
فلفل سياه را نيز افزوده و کاملا مواد را با هم مخلوط کنيد در اين زمان روغن زيتون را اضافه کنيد. حدود 5/1 تا 2 ساعت گوشت را در يخچال بگذاريد. نکته مهم اينکه زماني که خواستيد کباب را سيخ بزنيد، گوشت¬ها را به صورت فاصله دار در سيخ جاي دهيد تا همه قسمت ها يکسان بپزد و با حفظ فاصله حدود 5 تا 6 سانتي متري از حرارت کباب پز قرار دهيد. چون ممکن است در غير اينصورت سسي که روي سطح گوشت ها را پوشانده، سريع بسوزد و مغز کباب خام مي ماند، اين کباب بايد با حرارت ملايم و حفظ فاصله از حرارت آتش به آرامي مغز پخت شود.
با نمکدان روي سيخ ها نمک بپاشيد تا گوشت ترد و لطيف بماند.بعضي ها کيوي رنده شده چند دقيقه قبل از به سيخ کشيدن به آن مي زنند تا نرم شود ولي يادتان باشد اگر کباب با کيوي زياد بماند کبابها له شده و از سيخ مي ريزد
برنج سه پيمانه
نمک به ميزان لازم
ميزان آب بستگي دارد به نوع برنج که تازه باشد يا چند ساله. تازه باشد آب کمتر مي ريزيم( معمولا يک بند انگشت يا کمي بيشتر بسته به نوع برنج و تازگي آن داردآب بريزيد.
کته غذاي مورد علاقه ي مردم گيلان است. برنج را پاک کنيد و با دو تا سه پيمانه آب بشوييد. (اگر برنج دودي بود نبايد زياد شسته شود چون عطر دود آن با شستن زياد از بين مي رود.)
برنج دو ساله را شسته و با شش پيمانه آب يا کمي بيشترو نمک بگذاريد دو تا سه ساعت خيس بخورد. سپس به روي حرارت قرار دهيد. حرارت تند تا زود به جوش آيد.
بعد از اينکه آب برنج تمام حرارت را ملايم و کم کنيد و به روي در قابلمه ي برنج دم کني بگذاريد. حدود نيم ساعت ديگر کته شما آماده است.
آموزش و طرز تهيه کباب
( طرز تهيه مرغ )
سينه مرغ متصل به کتف 2 عدد
پنير پيتزا ورقه اي 4 عدد
کره گياهي 25 گرم
گشنيز خرد شده 2 قاشق غذا خوري
آرد سوخاري به ميزان لازم
آرد زعفراني به ميزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 1 قاشق غذا خوري
آبليمو به ميزان لازم
نمک و فلفل به ميزان لازم
اين غذا با اين مواد اوليه براي 8 نفر مناسب مي باشد
سينه مرغ را با آبليمو و نمک آغشته کرده.
سپس به دو نيم کرده طوري که بهم وصل باشد و روي آنرا نايلون بکشيد و با استيک کوب آنرا بکوبيد.
و روي ميز کار قرار داده و وسط ان 2 پنير ورقه گذاشته و نيمي از کره و گشنيز بريزيد و دوباره به هم وصل کنيد و کمي با استيک کوب بزنيد.
آرد سوخاري و آرد زعفراني را به ميزان آرد سوخاري دو برابر آرد زعفراني با هم مخلوط کنيد و مرغ را در آن بغلطانيد .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانيد و مجددا در آرد سوخاري و آرد زعفراني بزنيد و در روغن فراوان سرخ کنيد .ميتوانيد در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنيد و با آرد سوخاري مخلوط نماييد .حرارت را کم کنيد تا مغز پخت شود.
سپس روي دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و براي اطمينان بيشتر از پخت آن کيوسکي آماده را در ماکروفر براي 5 دقيقه حرارت دهيد . شنيسل روسي را با انواع سس مي توان سرو کرد .
ماكاروني (فرم دار) 1 ليوان
سيب زميني 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
خيار شور 6 عدد
هويج 3 عدد
نخودفرنگي 1 ليوان
شويد (خشك) 1 قاشق چايخوري
ژامبون 300 گرم
سس مايونز به ميزان لازم
آبليمو به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
كره به ميزان لازم
شكر به ميزان لازم
اين سالاد با اين مواد اوليه براي 4 نفر مناسب مي باشد
ابتدا سيب زميني ها را پوست كنده و به شكل مربعي درشت خرد كنيد و بعد با مقداري كره،نمك و آب بپزيد طوري كه خيلي له نشوند ولي آب ظرف كاملا به خورد آنها برود. هويج را پوست كنده و نگيني ريز خرد كنيد و با مقداري آب و شكر بپزيد به طوري كه مثل سيب زميني پخته شود.نخودفرنگي را هم با مقداري آب و نمك و كره بپزيد.تخم مرغ ها را نيز آبپز كرده و سفيده آنها را نگيني خرد كنيد. ماكاروني را با مقداري آب و نمك به مرحله آبكشي برسانيد اما اجازه دهيد از حد معمول كمي نرم تر شوند و بعد آنها را آبكشي كرده و با آب سرد بشوييد.
ژامبون و خيارشور را به صورت نگيني خرد كنيد.ظرفي مناسب انتخاب كرده و داخل آن مقداري سس مايونز و آبليمو ونمك و فلفل بريزيد و با هم مخلوط كنيد.سيب زميني،نخودفرنگي،ژامبون،هويج،سفيده تخم مرغ و خيارشور را داخل ظرف ريخته و با سس مخلوط كنيد.حال ماكاروني را به مواد افزوده و دوراني هم بزنيد تا مواد له نشوند.در انتها زرده تخم مرغ را روي سالاد رنده زده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
1)در صورت تمايل مقداري مرغ پخته و ريش شده هم به مواد اضافه كنيد.
2)سالاد را حداقل يك ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا سرد شود.
3)ميتوانيد از ساير مواد دلخواه همچون قارچ يا فلفل دلمه اي سرخ شده هم داخل سالاد استفاده كنيد.
ذرت يك پيمانه
نخودفرنگي يك پيمانه
هويج خردشده يك پيمانه
فيله مرغ خردشده 10 عدد
پياز يك عدد
عصاره مرغ دو عدد
نمك به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
برنج سه پيمانه
زعفران به ميزان لازم
روغن و كره به ميزان لازم
ذرت پختهشده را به همراه نخودفرنگي پخته و هويج، در تابه ريخته و با كره تفت ميدهيم. در تابه ديگر فيله مرغ را به همراه پيازي كه به صورت درشت خردشده، نمك و فلفل ميگذاريم كمي تفت بخورد. بعد از اينكه احساس كرديم فيلهها پخته شد (چون فيله مرغ زود پخته ميشود) پيازها را از داخل مرغ برداشته و به سبزيهاي بالا اضافه ميكنيم به جاي نمک ميتوانيم به آن عصاره مرغ اضافه كنيم چون عصارهها كاملا شور ميباشند. سپس برنج خيس شده را آبكش كرده در قابلمهاي مواد را همراه با برنج لايه به لايه ميريزيم (يك لايه برنج، زعفران و بعد مواد پخته شده) و آن را دم ميكنيم.
تزيين هاي زيبا و مختلفي از سالاد الويه مناسب مهماني
تزيين هاي زيبا و مختلفي از سالاد الويه مناسب مهماني
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
متن دلخواه شما
|
|