آموزش و طرز تهيه کباب ترش
(طرز تهيه کباب کوبيده )

مواد لازم کباب ترش
گوشت راسته گوساله 500گرم
گردو آسياب شده 100گرم
رب انار ترش دو قاشق
سير تازه دو حبه
پياز متوسط يک عدد
نمک به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
گوجه فرنگي به ميزان لازم
روغن زيتون يک دوم پيمانه
سبزي معطر محلي سه قاشق ساطوري شده
در صورتي که سبزي محلي موجود نبود مي توانيد از برگهاي گشنيز، ترخون، مرزه استفاده کنيد.( مي توانيد از گشنيز ونعناع فقط استفاده کنيد ولي گشنيز بيشتر از نعناع باشد).
طرز پخت کباب ترش
گوشت را به اندازه يکسان خرد کنيد تا هنگام کباب کردن همگي با هم مغز پخت شوند. پياز رنده شده، سبزي معطر ساطوري شده و گردوي سائيده شده و رب انار و سير را به گوشت خرد شده اضافه کنيد.
فلفل سياه را نيز افزوده و کاملا مواد را با هم مخلوط کنيد در اين زمان روغن زيتون را اضافه کنيد. حدود 5/1 تا 2 ساعت گوشت را در يخچال بگذاريد. نکته مهم اينکه زماني که خواستيد کباب را سيخ بزنيد، گوشت¬ها را به صورت فاصله دار در سيخ جاي دهيد تا همه قسمت ها يکسان بپزد و با حفظ فاصله حدود 5 تا 6 سانتي متري از حرارت کباب پز قرار دهيد. چون ممکن است در غير اينصورت سسي که روي سطح گوشت ها را پوشانده، سريع بسوزد و مغز کباب خام مي ماند، اين کباب بايد با حرارت ملايم و حفظ فاصله از حرارت آتش به آرامي مغز پخت شود.
با نمکدان روي سيخ ها نمک بپاشيد تا گوشت ترد و لطيف بماند.بعضي ها کيوي رنده شده چند دقيقه قبل از به سيخ کشيدن به آن مي زنند تا نرم شود ولي يادتان باشد اگر کباب با کيوي زياد بماند کبابها له شده و از سيخ مي ريزد
مواد لازم کته گيلاني
برنج سه پيمانه
نمک به ميزان لازم
ميزان آب بستگي دارد به نوع برنج که تازه باشد يا چند ساله. تازه باشد آب کمتر مي ريزيم( معمولا يک بند انگشت يا کمي بيشتر بسته به نوع برنج و تازگي آن داردآب بريزيد.
روش پخت
کته غذاي مورد علاقه ي مردم گيلان است. برنج را پاک کنيد و با دو تا سه پيمانه آب بشوييد. (اگر برنج دودي بود نبايد زياد شسته شود چون عطر دود آن با شستن زياد از بين مي رود.)
برنج دو ساله را شسته و با شش پيمانه آب يا کمي بيشترو نمک بگذاريد دو تا سه ساعت خيس بخورد. سپس به روي حرارت قرار دهيد. حرارت تند تا زود به جوش آيد.
بعد از اينکه آب برنج تمام حرارت را ملايم و کم کنيد و به روي در قابلمه ي برنج دم کني بگذاريد. حدود نيم ساعت ديگر کته شما آماده است.
آموزش و طرز تهيه کباب
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0