لبو پلو
آشپزي
مواد لازم
مرغ پخته و ريز خرد شده 1 کيلوگرم
لبو پخته و خرد شده 4 عدد
اسفناج پخته شده: 100 گرم
برنج آبکش شده 3 پيمانه
پياز سرخ شده1 عدد
زعفران ساييده شده 1 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل و روغن به ميزان لازم
آموزش آشپزي
طرز تهيه
مرغ را همراه پياز، نمک و فلفل کمي تفت ميدهيم و لبوها را به صورت دلخواه خرد ميکنيم.
اسفناجها را ميگذاريم کمي نرم شوند. اسفناجها نيازي به پخت زياد ندارند .درون يک قابلمه تمام مواد را به صورت لايه لايه به برنج آبکش شده افزوده، مقداري از برنج را زعفراني کرده و ميگذاريم تا برنج دم بکشد.
به خاطر اينکه لبوها له نشوند، پس از اينکه مواد را لابهلاي برنج قرار داديم لبو را نيز روي آن اضافه ميکنيم، چون موقع مخلوط کردن لبو له ميشود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.
:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0