آموزش و طرز تهيه سالاد

سالاد ترش و شيرين اسفناج و پرتقال
مواد لازم براي 4 نفر
اسفناج تر و تازه 1 دسته ي کوچک
پياز سفيد 1 عدد
پرتقال 2 عدد
سرکه بالزاميک 1 قاشق غذاخوري
دانه ي کنجد 1 قاشق غذاخوري
آب ليموترش 1 عدد
روش تهيه
مدت زمان آماده سازي: 5 دقيقه
زمان پخت: 3 دقيقه
پياز را پوست گرفته و سپس خرد کنيد. پرتقال ها را نيز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسيم کنيد. داخل يک ماهيتابه ي نچسب پرتقال ها را با حرارت بسيار ملايم با سرکه بالزاميک تفت دهيد. اسفناج هاي کوچک و تر و تازه را با آب ليموترش مخلوط کنيد. سپس آن ها را با مواد ديگر مخلوط کرده و روي آن دانه ي کنجد بريزيد و سرو کنيد.
:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0