آش انـار
( رب انار )
مـواد لازم
? سبزي آش : يک کيلو
? گوشت چرخ کرده : 200گرم
? لپه : يک و نيم پيمانه
? بلغور : يک و نيم قاشق
? برنج : يک و نيم پيمانه
? باقالاي مازندراني : 100گرم
? پياز : يک کيلو
? نعناع : سه قاشق
? آب انار : يک ليوان
? نمک فلفل زرچوبه به ميزان دلخواه
? رب انار : يک و نيم قاشق

طرز تهيه
بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزي را به آن مي افزاييم و پس از افزودن نمک و زردچوبه و فلفل مي گذاريم تا خوب پخته شوند . سپس باقالا و نصف پياز داغ و نعناع داغ را به آن مي افزاييم بعد از پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نيز به آش افزوده مي گذاريم تا آش خوب جا بيفتد . در انتها گوشت را که به صورت کفته ريزه سرخ کرده ايم به آش اضافه مي کنيم با باقي مانده پياز داغ و نعناع داغ آش را تزيين کرده و نوش جان کنيد .
( رب انار )
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0